AOVZonderAdviesHoe werkt het?

1. Via de button “AOV berekenen” kunt u, geheel kosteloos en vrijblijvend, de premies van een aantal gerenommeerde AOV-aanbieders berekenen. Om de premies juist te kunnen berekenen, is het van groot belang dat de gegevens die u invult, juist zijn;

2. Wenst u een AOV via de bemiddeling van AOVZonderAdvies af te sluiten, dan kunt u op “aanvragen” klikken. U ontvangt de premies van de AOV, gebaseerd op de door u ingevoerde uitgangspunten, per e-mail. AOVZonderAdvies ontvangt van het premieoverzicht een kopie.

3. AOVZonderAdvies neemt zo snel mogelijk (maar in ieder geval binnen 24 uur) contact met u op om uw AOV-aanvraag, samen met u, in gang te zetten. Natuurlijk kunt u zelf ook contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, per e-mail of via What’s App.

De kosten voor het aanvragen van uw AOV (op basis van “Execution Only”) bedragen eenmalig € 129,– (vrij van B.T.W) plus € 7,50 (exclusief B.T.W.) per maand voor het basis service abonnement. Het full service abonnement behoort ook tot de mogelijkheden: de kosten hiervoor bedragen € 19,95 (exclusief B.T.W., prijspeil 2023) per maand.

4. Wordt uw AOV-aanvraag, bijvoorbeeld om medische reden, door een aanbieder afgewezen, dan kunnen wij u helpen de aanvraag elders voor u in te dienen. De additionele kosten voor het aanvragen van een AOV elders bedragen (op basis van “Execution Only”) eenmalig € 69,– (vrij van B.T.W) plus € 7,50 (exclusief B.T.W.) per maand voor het basis service abonnement. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het full service abonnement. De kosten hiervoor bedragen € 19,95 (exclusief B.T.W., prijspeil 2023) per maand.