AOVZonderAdviesOver AOVZonderAdvies

Mijn naam is Ton Blommaert, en ik heet u hartelijk welkom op de website van AOVZonderAdvies. AOVZonderAdvies is onderdeel van Blommaert Financieel Advies te ’s-Gravenhage.

Gezondheid is een groot goed en is het belangrijkste in een mensenleven, op de voet gevolgd door gezin, familie, vrienden, en het kunnen doen van leuke dingen.

Hopelijk hebt u, tijdens uw werkzame leven, geen financiële zorgen. Maar bent u zich er van bewust hoe uw financiële situatie er uit ziet wanneer u arbeidsongeschikt wordt, ook wanneer dit voor een langere periode is? Kunt u in een dergelijke situatie, in financieel opzicht, onbezorgd verder leven?

In mijn omgeving ken ik iemand van 51 jaar die een goedlopend bedrijf in de bouw had. Hij vond het nooit nodig om een voorziening bij arbeidsongeschiktheid te treffen, met als redenen: te duur, ik word niet arbeidsongeschikt, ik spaar zelf wel, enzovoort. Inmiddels is hij daar op teruggekomen, want hij kreeg een aantal jaren geleden psychische problemen. Hij kan waarschijnlijk nooit meer werken en heeft inmiddels zijn bedrijf, noodgedwongen, moeten beëindigen en leeft van het inkomen van zijn partner.

Mede vanwege dit voorbeeld in mijn omgeving, heb ik er mijn missie van gemaakt voor geïnteresseerden de enorme financiële gevolgen, die er bij (langdurige) arbeidsongeschikt ontstaan, inzichtelijk te maken. Ik vind dit van groot belang, want voor ondernemers is er niet of nauwelijks een sociaal vangnet bij arbeidsongeschiktheid. Dit sociale vangnet is er voor werknemers, in beperkte mate, wel.


Mijn naam is Magda van Suchtelen, vanaf 1992 ben ik werkzaam in het verzekeringswezen en ik ben een gedreven, enthousiaste specialiste op het gebied van inkomens- en arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen.

Mijn gevoel is pas goed wanneer u, met behulp van mijn kennis en kunde, een bewuste keuze hebt gemaakt inzake het regelen van uw voorziening bij arbeidsongeschiktheid: een voorziening die bij uw situatie past en waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over uw financiële situatie wanneer u arbeidsongeschikt wordt.

Mijn ervaring is dat er over arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen heel negatief wordt gesproken: vaak wordt gezegd dat een dergelijke voorziening duur is, dat er hoogstwaarschijnlijk toch geen gebruik van wordt gemaakt en wanneer er dan toch sprake is van arbeidsongeschiktheid , dat het dan bijzonder lastig is om een uitkering te krijgen.

Wij, Ton en Magda van AOVZonderAdvies, willen van dit slechte imago af en zijn er van overtuigd dat het ook anders kan: laagdrempeliger, eenvoudiger, en tegen de laagste kosten in de markt.

Met behulp van onze expertise bouwt u aan financiële rust wanneer u arbeidsongeschikt wordt. AOVZonderAdvies doet niet aan loze beloften: duidelijkheid en transparantie zijn onze tweede natuur en dat is waar AOVZonderAdvies voor staat.

Wilt u graag weten wat uw financiële risico’s bij arbeidsongeschiktheid zijn, en wat het kost om deze risico’s (deels) af te dekken, dan horen wij graag van u. Is uw interesse gewekt, dan vragen wij twee minuten van uw tijd om dit voorbeeld eens te lezen: HIER

Redenen om voor de dienstverlening van AOVZonderAdvies te kiezen:

  • AOVZonderAdvies gelooft in relaties, niet in transacties, en stelt u als klant centraal;
  • AOVZonderAdvies heeft jarenlange ervaring op het gebied van AOV’s, zowel op basis van advies, als op basis van Execution Only en is derhalve een vertrouwd adres om uw AOV te regelen;
  • Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid op de voet, ook wat betreft de verplichte AOV, die vermoedelijk in 2027 door de overheid verplicht zal worden gesteld;
  • Wij kunnen uw AOV bij de meest gerenommeerde AOV-aanbieders voor u aanvragen;
  • Onze tarieven behoren tot de laagste in de markt;
  • Onze bereikbaarheid is uitstekend, indien gewenst ook ’s avonds en in het weekend;
  • Wordt u om medische reden bij een AOV-aanbieder afgewezen, dan hebben wij meestal toch mogelijkheden voor u om de risico’s van arbeidsongeschiktheid (deels) af te dekken;
  • Wij worden steeds vaker uitgenodigd om onze kennis en ervaring te delen in panels bij aanbieders van voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid.

 

Vragen?

Stel ze hier